Warning: The magic method Vc_Manager::__wakeup() must have public visibility in /customers/2/4/2/mow.se/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer_salient/include/classes/core/class-vc-manager.php on line 205 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/2/4/2/mow.se/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer_salient/include/classes/core/class-vc-manager.php:205) in /customers/2/4/2/mow.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 522 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/2/4/2/mow.se/httpd.www/wp-content/plugins/js_composer_salient/include/classes/core/class-vc-manager.php:205) in /customers/2/4/2/mow.se/httpd.www/wp-content/plugins/onecom-vcache/vcaching.php on line 529 Hur en vision blir verklighet – MOW Hälsa Skip to main content

Symboler är viktiga i en vision. Likaså tanken på att hålla visionen vid liv. Att hitta människorna som tror på visionen, som tänker att ja, den verkligheten vill jag också vara med och dela, den framtidsbilden tycker jag om, det är också jätteviktigt.

Jag har så länge jag kan minnas haft en vision kring hälsa och kommunikation, framför allt inom vården. Jag har mina tidigaste tankar kring detta nedtecknade från 1988. Det var så mycket som redan då kunde göras så mycket bättre.

Det som heter forskning går alltid framåt, det måste det, annars skulle den inte erhålla några pengar. Och jag tror inte att människor egentligen ger till forskning, jag tror att människor donerar till hopp och inspiration. Men det är en annan historia.

MOW Hälsa är en helt ny företeelse för omvärlden. För mig kan det tåla att tänka på – varför har inte det här företaget flera år på nacken?

Men kanske är man helt plötsligt framme vid visionen. Redo att börja. NU är tiden mogen. Nu är det bara att kavla upp ärmarna och börja leva den här idén som jag har skapat och levt med i visionens värld så länge. Dags att börja synka min inre verklighet med yttervärlden. Och se om idéerna passar in. Klickar i, ungefär som locket på honungsburken. I alla fall känns allt fantastiskt inspirerande.

Vad ryms då inom visionen? Och vad ska visionen förmedla för bild av framtiden?

Min äldste son sa en gång ”Mamma, du får säga vad du vill, bara du säger det med en vänlig röst!”

Och det var en bra information. Det är en konst att tala allvar och säga sanningar utan att skapa skuld. Bara väcka till lust och inspiration.

Kanske är det det som är vår uppgift inom MOW Hälsa. Inspirera människor att må lite bättre, ta hand om sig lite mer. Vare sig det handlar om kroppen, själen eller den fysiska aktiviteten kan det vara idé att ta sig an sig själv.

MOW Hälsas vision är att arbeta professionellt för att ge inspiration och idéer när man av olika skäl kör fast i sitt liv – energi i kropp och själ är vårt koncept.

Välkommen att dela vår vision.

Carolina Welin